SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES

Tres detinguts per violació en grup a una jove a Blanes

Els arrestats per delicte sexual tenen entre 19 i 54 anys

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra.

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres homes han estat detinguts per una presumpta agressió sexual amb penetració a una jove a Blanes (Girona), i han estat posats en llibertat provisional sense fiança però amb retirada de passaport, prohibició de sortir d’Espanya, allunyament mínim de 500 metres de la víctima i incomunicació amb ella.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va informar ahir a la nit que el jutjat de guàrdia de Blanes va rebre ahir els tres detinguts, i que els fets, que van ocórrer en un habitatge diumenge passat, han estat qualificats pel Ministeri Públic d’abús sexual amb penetració.

El jutge els deixa en llibertat amb càrrecs, els retira el passaport i els ordena allunyar-se de la jove

Fonts dels Mossos d’Esquadra consultades per Europa Press van detallar que van rebre l’avís cap a les 10.00 hores de diumenge, i que la víctima va ser traslladada a l’hospital, i després es van activar els protocols d’atenció mèdica i suport psicològic.

La víctima va ser agredida en un pis al qual va accedir dissabte a la nit de manera voluntària, per la qual cosa probablement coneixia els agressors o algun d’ells, segons les mateixes fonts. Els detinguts són de nacionalitat cubana, un d’ells té 54 anys i és veí d’Arenys de Mar (Barcelona) i els altres dos en tenen 19 i són veïns de Blanes, i els tres presumptament van cometre agressió sexual amb penetració.

D’altra banda, agents de la Policia Nacional van detenir dos turistes acusats de violar una jove de 20 anys, de nacionalitat alemanya, a la platja de Palma de Mallorca. Els arrestats eren dos homes, un alemany de 32 anys i un afganès de 21. El succés va tenir lloc entorn de les 4.45 de la matinada de diumenge passat, segons el Daily Mail.

tracking