SEGRE

Successos

Un Airbus 321 aterra de panxa en un camp de panís als afores de Moscou

Almenys deu persones, d’elles tres nens, van resultar ferides, cap de gravetat

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un Airbus 321 amb 233 persones a bord va aterrar d’emergència en un camp de panís als afores de Moscou, sense que es registressin víctimes mortals, va informar l’Agència Federal de Rússia per al Transport Aeri (Rosaviatsia).

Segons el Ministeri de Rússia per a Situacions d’Emergència, al deu persones, d’elles tres nens, van resultar ferides, cap de gravetat, en l’accident.

L’aparell, pertanyent a la companyia russa Uralskie Avialinii, va xocar amb una bandada d’ocells tot just enlairar-se de l’aeroport de Zhukovski, en l’afores de Moscou, amb destinació a Simferópol (Crimea), va declarar un portaveu de Rosaviatsia citat per l’agència Interfax.

Segons les primeres informacions, a conseqüència de la col·lisió amb les aus es va apagar una de les dos les turbines de l’avió i l’altra va reduir considerablement la seua potència.

L’Airbus va aterrar al blat de morar de panxa i amb els motors apagats.

"Els pilots van actuar correctament, d’acord amb les instruccions (per a aquests casos), tal com els van preparar. Abans de l’aterratge d’emergència van apagar els motors", va declarar a Interfax el director general d’Uralskie Avialinii, Serguéi Skurátov.

Va agregar que els xocs d’avions amb bandades d’ocells "són molt rars, potser un en 50 anys".

"Voldria manifestar el meu especial agraïment a les hostesses, a les nostres noies. Van organitzar molt bé l’evacuació", va dir Skurátov.

Un Airbus 321 aterra de panxa en un camp de panís als afores de Moscou

Un Airbus 321 aterra de panxa en un camp de panís als afores de Moscouefe

tracking