SEGRE

PARTITS INSTITUCIONS

Cs situa l’expopular Garrido al Govern de Díaz Ayuso

Serà el conseller de Transports || La presidenta de la Comunitat de Madrid treu ferro i demana posar el focus en les polítiques

Aguado i Garrido, ahir, durant la celebració de la Paloma a Madrid.

Aguado i Garrido, ahir, durant la celebració de la Paloma a Madrid.CIUDADANOS MADRID

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El líder de Ciutadans a la Comunitat de Madrid i futur vicepresident de l’Executiu regional, Ignacio Aguado, ho havia esbossat en més d’una ocasió i ahir es va confirmar el que ja se sospitava. Ángel Garrido, expresident madrileny amb el Partit Popular, s’asseurà al Gabinet de la popular Isabel Díaz Ayuso en representació de la formació taronja. Garrido, que va abandonar el partit de Pablo Casado després que Génova optés per Díaz Ayuso per presentar-se a les eleccions autonòmiques del passat 26 de maig, renunciant a anar a les llistes populars al Parlament Europeu, i es va integrar a Cs, ocuparà la conselleria de Transports. Va ser el mateix Garrido, durant els actes en honor a la Virgen de la Paloma, que va confirmar la seua entrada a l’Executiu regional, després que ho avancessin fonts de Cs. En aquest sentit, va agrair la confiança dipositada i va avançar que, des del seu departament, impulsarà una anàlisi “a fons” de la situació econòmica i financera del metro de Madrid. Per la seua banda, Aguado, que va acompanyar Garrido a tota hora, va destacar que “no hi ha ningú més ben preparat” per liderar la conselleria de Transports que l’expopular. “És una gran responsabilitat per a ell”, va subratllar.

En el mateix marc que Garrido i Aguado, la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, va treure ferro a l’elecció de l’expopular com a conseller de Transports. “Jo sobretot el que estic pensant és en com fer el millor equip i pensant en polítiques i no ja tant en persones, el moment dels polítics i les cares ja ha passat”, va manifestar, alhora que va evitar pronunciar-se sobre si considera Garrido un “traïdor”, adjectiu amb què va qualificar el líder de Més Madrid, Íñigo Errejón, per haver abandonat la disciplina de Podem i haver creat una nova formació política. Ayuso va assistir a les celebracions de la Paloma amb l’alcalde de Madrid, el popular José Luis Martínez-Almeida, i va assistir a la missa commemorativa, oficiada per Carlos Osoro, arquebisbe de Madrid.

tracking