SEGRE

SUPREM PRESOS

Cuixart se sotmet a una operació d’oïda en un hospital de Manresa

Espera saber si podrà assistir al naixement del seu quart fill

Jordi Cuixart.

Jordi Cuixart.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, que es troba en presó provisional des del 16 d’octubre del 2017 i que en l’actualitat espera la sentència de l’1-O a la presó de Lledoners, al Bages, va sortir dimecres d’aquest centre penitenciari per sotmetre’s a una operació a l’oïda a l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. La intervenció, que va ser avançada pel diari Regió7, no ha estat per cap problema de salut de gravetat, van explicar fonts d’Òmnium. Cuixart va reingressar ahir a la presó a les 20.43 hores.

D’altra banda, espera que la Sala de Vacances del Tribunal Suprem l’autoritzi a sortir de la presó d’aquí a poc més d’un mes per assistir al part del seu quart fill, fruit de la relació que manté amb la lleidatana Txell Bonet. La Fiscalia ja es va pronunciar fa diversos dies a favor de deixar que Cuixart sigui present en l’infantament. Així mateix, el president d’Òmnium Cultural també va sol·licitar estar sis hores al dia amb la seua parella mentre aquesta estigui ingressada.

A més de Cuixart, dimarts que ve també sortirà de la presó de Lledoners el conseller cessat de Territori, Josep Rull, que va obtenir el vistiplau dels tribunals per ser al costat del seu fill en una operació programada a la qual se sotmetrà aquell mateix dia. Una vegada finalitzada l’operació, Rull haurà de tornar Lledoners.

tracking