SEGRE

MASCLISME VIOLÈNCIA

Un home assassina la seua parella i busca ajuda per amagar el cadàver

María Pilar és la víctima número 39 de l’any

Portal en què va ser assassinada María Pilar per la seua parella, ahir.

Portal en què va ser assassinada María Pilar per la seua parella, ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

María Pilar C.P., una cirurgiana de medicina general que treballava a l’Hospital de La Princesa de Madrid i que tenia 48 anys, s’ha convertit en la víctima número 39 de la violència masclista en el que portem d’any. Dijous a la nit, la seua parella la va matar en un pis situat al número 11 del carrer de Tenerife del madrileny districte de Tetuán. Segons les primeres investigacions, feia diverses hores que la dona estava morta quan es va trobar el cadàver, passades les dotze de la nit. Va ser la parella de la víctima el que hauria confessat el crim a un amic. En aquest sentit, sembla que li va enviar imatges del cadàver, que presentava clars signes de violència, i li va demanar que l’ajudés a desfer-se del cos. El sospitós va fugir i, al tancament d’aquesta edició, segueix en recerca i captura.

En paral·lel, la Fiscalia va sol·licitar l’ingrés a presó sense fiança d’un home de vuitanta anys que dimecres va intentar acabar amb la vida de la seua esposa, de setanta-tres anys, a Siero, a Astúries.

Mor una dona de 88 anys violada i mutilada fa dos setmanes i que no ha pogut ser identificada

En un altre ordre de coses, una anciana de 88 anys va morir dimecres a l’Hospital La Fe de València després de gairebé dos setmanes ingressada com a conseqüència de les ferides sofertes durant un brutal violació que va acabar amb l’amputació dels mugrons. L’octogenària no ha pogut ser identificada perquè vivia al carrer. D’altra banda, un home va ingressar a la presó ahir per haver agredit sexualment la seua companya de pis a Mèrida i també va ser detingut un altre individu que va agredir sexualment una jove que exerceix la prostitució en un club de cites de Logronyo. D’altra banda, una socorrista de la platja de La Concha de Sant Sebastià va ser víctima ahir a la tarda d’un intent d’agressió sexual mentre es canviava de roba.

tracking