SEGRE

SUCCESSOS CRIMS

Una altra mort violenta a Barcelona eleva a 8 les víctimes aquest estiu

L’home, un dominicà de 47 anys, va morir apunyalat durant un baralla en ple carrer || Una turista, ferit greu en un robatori amb violència a l’Eixample

Lloc en el qual va tenir lloc l’apunyalament mortal a un ciutadà dominicà, ahir, a Barcelona.

Lloc en el qual va tenir lloc l’apunyalament mortal a un ciutadà dominicà, ahir, a Barcelona.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Barcelona va començar ahir el dia amb una nova mort violenta, i ja són vuit en el que portem d’estiu i tres en poc més d’una setmana. En aquesta ocasió, un home de 47 anys i de nacionalitat dominicana va morir de matinada en un centre hospitalari a causa de les ferides patides per arma blanca durant una baralla que es va produir al carrer Vilapicina, al districte barceloní de Nou Barris.

Els Mossos d’Esquadra busquen encara l’autor de l’apunyalament, que es va produir cap a les tres de la matinada. Abans, a mitjanit, ja s’havia produït una altra baralla al districte d’Horta-Guinardó, que es va saldar amb dos ferits per arma blanca. Tots dos van ser, al seu torn, arrestats per aquests fets.

Per la seua part, una turista va resultar ferida greu en el transcurs d’un robatori amb força perpetrat al carrer de Tamarit, a l’Eixample, cap a les cinc de la matinada.

Els lladres van agafar la víctima per darrere i la van immobilitzar amb la denominada clau matalleó, que consisteix que l’agressor passi el braç pel coll de la víctima i li pressioni la caròtide. La pressió va fer que la dona perdés el coneixement, cosa que van aprofitar els delinqüents per desvalisar-la.

Es van quedar amb la documentació, li van prendre el telèfon mòbil i li van sostreure tots els diners en metàl·lic. Posteriorment, van fugir del lloc dels fets.

A més, una persona va quedar ferida menys greu en un robatori amb violència a la Via Laietana, al voltant de les dotze de la nit d’ahir. Cap a les dos, els Mossos van arrestar un sospitós d’haver comès un delicte similar al Born.

Colau afirma que la situació “no s’ha desbordat”Malgrat que l’ajuntament de Barcelona ha reconegut que la capital catalana està immersa en una “crisi de seguretat”, el tinent d’alcalde de Seguretat Albert Batlle va assegurar que la situació “no s’ha desbordat”. La regidora de Barcelona Rosa Alarcón, per la seua part, va demanar que es deixi investigar els Mossos d’Esquadra. Al seu torn, el director general de la policia catalana, Andreu Joan Martínez, va negar que Barcelona visqui una “crisi de seguretat”.

tracking