SEGRE

EUA GUERRA COMERCIAL

Els Estats Units estenen noranta dies més la seua moratòria a Huawei

Huawei presenta la seua alternativa a Android

Huawei presenta la seua alternativa a AndroidEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Oficina d’Indústria i Seguretat del Departament de Comerç dels EUA ha decidit estendre per un període addicional de noranta dies la llicència temporal que expirava ahir dilluns sobre el veto que impedeix a Huawei i algunes de les seues filials mantenir relacions comercials amb empreses nord-americanes per motius de seguretat.

El departament de Comerç dels EUA va explicar l’extensió del període de gràcia concedit al fabricant xinès com l’oportunitat de brindar als consumidors nord-americans el temps necessari per desvincular-se dels equips fabricats per Huawei, atesa la persistent amenaça per a la seguretat nacional i la política exterior. “Continuem demanant als consumidors que abandonin els productes de Huawei, però reconeixem que es necessita més temps per evitar qualsevol interrupció”, va declarar el secretari de Comerç, Wilbur Ross.

Llista d’entitats

No obstant, a part de l’extensió d’aquest període de gràcia, Ross va anunciar també que s’han inclòs unes altres 46 filials de Huawei en l’anomenada “llista d’entitats” per tal de dificultar que la companyia xinesa pugui eludir les restriccions.

D’aquesta manera, des del mes de maig passat, el departament de Comerç nord-americà ha afegit més d’un centenar de persones i organitzacions a la llista d’entitats en relació amb Huawei.

tracking