SEGRE

DETENCIONS DROGUES

Intervenen 38 quilos de marihuana i 175 plantes a Girona

La Guàrdia Civil ha detingut dos persones i està investigant una tercera

Un vehicle de la Guàrdia Civil

Un vehicle de la Guàrdia CivilSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha intervingut 38 quilograms de marihuana i 175 plantes en tres operacions en territori català per a la prevenció del tràfic internacional d’estupefaents, ha informat el cos policial aquest dimarts en un comunicat.

La primera operació va tenir lloc el 14 d’agost durant un control fiscal en l’AP-7, a l’altura de La Jonquera, a Girona, quan els agents van intentar parar un vehicle amb matrícula espanyola, i aquest va fugir fent cas omís a les indicacions. El vehicle va ser immobilitzat diversos quilòmetres després, i quan els agents van revisar el cotxe, van trobar 29,7 quilograms de marihuana envasada al buit, per la qual cosa s’ha detingut el conductor per presumptes delictes contra la salut pública.

La segona operació es va realitzar el 15 d’agost quan la Guàrdia Civil va procedir a registrar un autobús que anava de Barcelona a Mainz (Almeria) en el que van trobar 8,3 quilograms de marihuana en una maleta, per la qual cosa han detingut la seua propietària.

El mateix dia la Guàrdia Civil de La Jonquera va desmantellar una plantació de marihuana en una masia abandonada de Llers, de la qual sospitaven, pel que van intensificar la vigilància i, finalment, van entrar al recinte, on van descobrir en el marge del riu 64 plantes de marihuana i una plantació contigua amb 111 plantes, per la qual cosa s’investiga el propietari de la finca.

tracking