SEGRE

FESTES FOC

Crema part del decorat del carrer Llibertat les festes de Gràcia de Barcelona

Els Mossos d’Esquadra han obert diligències per aclarir els fets

Cremen 40 metres del guarnit del carrer Llibertat de les festes de Gràcia

Un incendi crema part del decorat de les festes de Gràcia de BarcelonaGuàrdia Urbana de Barcelona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un incendi ha cremat durant la matinada d’aquest dimarts part de l’engalanat del carrer Llibertat per la Festa Major de Gràcia i els Mossos d’Esquadra han obert diligències per aclarir els fets.

Fonts municipals consultades per Europa Press han detallat que l’avís s’ha rebut a les 4.25 hores i que l’incendi no ha provocat ferits, però ha deixat molt fet malbé el decorat: ha espatllat 40 metres quadrats d’engalanat.

El foc, en el que han treballat cinc dotacions de Bombers de Barcelona, ha començat al decorat i ha acabat afectant un local i un pis, del qual s’han evacuat cinc persones, que no han necessitat cap recurs municipal de reallotjament.

La comissió de festes del carrer Llibertat ha lamentat els fets en un missatge a Facebook: "Aquesta matinada uns desgraciats (per no dir coses més fortes) ens han cremat part de l’engalanat, posant en perill els veïns dels blocs propers."

"Estem consternats pel que ha passat aquesta matinada, això va més enllà del fet de no respectar els decorats", ha avisat, i ha agraït l’ajuda de BCN Neta i també de la Fundació Festa Major de Gràcia i dels carrers Verdi i Progrés.

tracking