SEGRE

POLÍTICA ESPANYOLA

Ciutadans rebutja novament coalicions com Espanya Suma

El PP critica el “tacticisme” de Sánchez i reclama eleccions

Carlos Carrizosa.

Carlos Carrizosa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de Cs al Parlament de Catalunya i membre de l’executiva nacional de Cs, Carlos Carrizosa, va insistir ahir que no veu “sentit” a formar una coalició electoral amb el PP sota les sigles Espanya Suma, una proposta que impulsen els populars.

Va defensar que Cs té un projecte liberal i reformista propi i va criticar que alguns dels grans problemes que té Espanya són per “l’immobilisme del PP i la falta d’un projecte nacional per part del PSOE”.

“Nosaltres sí que tenim un projecte nacional i volem liderar-lo, liderar-lo des dels governs i, per tant, jo no contemplo com a membre de Cs que entrem en polítiques de pactes o coalicions amb caràcter general”, va reflexionar el diputat taronja.

Carrizosa va afegir que no es tanquin a “valorar en què consisteix específicament la proposta que fa el senyor Casado”, però va insistir que no hi veuen recorregut, tampoc a Catalunya, on en el passat ja s’havia parlat d’aquesta qüestió. Per la seua part, la vicesecretària de Política Social del PP, Cuca Gamarra, va ser ahir l’encarregada de criticar el “tacticisme” del president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, després de la seua investidura fallida. “El que els espanyols es mereixen és que Sánchez digui d’una vegada si treballarà per conformar un govern o si ja ha decidit anar a unes noves eleccions”, va sentenciar Gamarra.

“Que no ens faci perdre més el temps però, sobretot, que no ens falti al respecte”, va reblar Gamarra. “S’ha passat una setmana en blanc plàcidament de vacances i divendres va dir la portaveu de l’executiu que la setmana que ve tampoc no hi haurà res.”

tracking