SEGRE

VIOLÈNCIA INSEGURETAT

Apunyalen en una cama un turista que va intentar impedir que li robessin

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra.

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de nacionalitat espanyola i que estava fent turisme a Barcelona va resultar ferit lleu en el transcurs d’un robatori que es va produir diumenge a la nit al carrer de Sant Pere Més Alt, al districte de Ciutat Vella de la capital catalana. Segons van explicar els Mossos d’Esquadra, la víctima es va veure sorpresa per un grup de lladres.

Com que es va resistir a l’assalt, un d’ells li va assestar una punyalada a la cama. L’home va ser traslladat a un centre mèdic, on se’l va atendre d’una ferida superficial per arma blanca. En paral·lel, agents dels Mossos van arrestar també diumenge dos menors i un jove de vint anys com a presumptes autors del robatori d’una cadena d’or a un turista també al districte de Ciutat Vella. La víctima, d’origen argentí, no va requerir assistència mèdica i finalment va poder recuperar l’objecte sostret.

Intent d’assalt

Diumenge a la nit, els Mossos d’Esquadra van detenir dos lladres més de vint-i-set anys al districte de Nou Barris després d’intentar assaltar un habitatge mentre la inquilina era a l’interior.

tracking