SEGRE

TRAGÈDIA AVIACIÓ

Mor un comandant de l’Exèrcit a l’estavellar-se amb l’avió al Mar Menor

Francisco Marín va caure en picat a l’aigua

Trasllat de restes del pilot mort ahir a Múrcia.

Trasllat de restes del pilot mort ahir a Múrcia.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Francisco Marín Núñez, comandant de l’Exèrcit de l’Aire, va perdre ahir la vida quan l’aeronau que pilotava en un vol d’entrenament, un avió C-10, es va precipitar en picat a les aigües de La Manga del Mar Menor, a Múrcia. L’accident va tenir lloc poc després de dos quarts de deu del matí, quan nombroses persones van donar avís als serveis d’emergència que un avió s’havia estavellat al Mar Menor. Hores més tard, les restes mortals del pilot van aparèixer a la costa murciana, barrejat amb el fuselatge de l’aeronau. Un dispositiu d’unes tres-centes persones coordinat per la Capitania Marítima i en el qual treballen equips d’emergències de totes les administracions continuava buscant, a última hora de la tarda d’ahir, més restes humanes i de l’avió sinistrat en aigües murcianes.

El comandant Francisco Marín Núñez era un experimentat pilot amb un total de 3.300 hores de vol. Fins fa un any, formava part de la patrulla acrobàtica Águila i, en l’actualitat, exercia d’instructor de vol a l’Acadèmia General de l’Aire de San Javier. “Dibuixar els colors de la bandera d’Espanya al cel és el més gran”, explicava la víctima ortal fa quatre anys al diari La Verdad de Murcia. D’altra banda, l’Exèrcit de l’Aire ja ha obert una investigació per determinar les causes de l’accident.

Tècnics que van investigar l’accident de Spanair determinaran com va ser el sinistre aeri de Mallorca

En un altre ordre de coses, quatre tècnics del ministeri de Foment que van participar en la investigació de l’accident de Spanair es van desplaçar ahir dilluns a l’illa de Mallorca per investigar el xoc que va tenir lloc entre una avioneta i un helicòpter que, aquest diumenge passat, va acabar amb la vida d’un total de set persones a la localitat d’Inca.

tracking