SEGRE

El PP acusa a Sánchez de fer "negoci electoral" amb els migrants

El PP acusa a Sánchez de fer

El PP acusa a Sánchez de fer "negoci electoral" amb els migrantsEFE/Kiko Huesca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La portaveu del PP al Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo, ha acusat aquest dijous el Govern en funcions de fer "negoci electoral, politiqueig, sota la màscara de la solidaritat" amb el tema de la immigració i vaixells com l’Aquarius i l’Open Arms.

En la seua intervenció al ple extraordinari en el qual compareix la vicepresidenta del Govern, Carmen Calvo, per parlar sobre la crisi d’aquest últim vaixell durant el mes d’agost, ha assegurat que "el sanchismo i el salvinismo són les dos cares de la mateixa moneda" a l’hora d’afrontar aquest assumpte.

Perquè els dos "utilitzen els immigrants per guanyar vots", ha proclamat, ja que creu que el Govern de Pedro Sánchez "pesca" a l’oceà del "sentimentalisme irresponsable", mentre que els partidaris del ministre de l’Interior italià, Matteo Salvini, ho fan "a la selva de la xenofòbia".

Segons Álvarez de Toledo, la primera obligació de la política era impedir que vaixells com l’Open Arms naveguin perquè per rescatar nàufrags ja està Salvament Marítim i perquè són "l’expressió d’un tèrbol negoci" que el propi Govern espanyol "coneix bé" perquè l’aplica de forma "especialment impúdica" en aquesta qüestió.

Per a la portaveu popular, l’Executiu de Pedro Sánchez va convertir en un "espot publicitari" l’Aquarius, després d’arribar al Govern amb una moció "indigna basada en una 'fake news'.

A

tracking