SEGRE

Iglesias: "Si el PSOE torna a fer la mateixa oferta del juliol ens asseiem a negociar"

El líder de Podemos, Pablo Iglesias.

Iglesias: "Si el PSOE torna a fer la mateixa oferta del juliol ens asseiem a negociar"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El líder de Podemos, Pablo Iglesias, ha assegurat aquest dijous que si el PSOE "torna a fer la mateixa oferta que va fer" el mes de juliol per a un Govern de coalició, el seu partit s’asseurà a negociar i hi pot haver un acord "en qüestió d’hores". En una entrevista a la Cadena Ser, Iglesias ha advertit que al president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, se li han acabat les "excuses" després de vetar la seua entrada en l’Executiu, i ha assegurat que Unidas Podemos estudiarà "amb molta atenció" el document que els presentarà dimarts vinent per a un acord programàtic.

Però ha insistit que hi ha d’haver un Govern de coalició, partint del document plantejat per Unidas Podemos l’agost, que implica per al seu partit les polítiques actives d’ocupació o el Ministeri per a la Transició Ecològica.

Segons el seu parer, Sánchez cometria una "malaptesa" si al final porta al país a noves eleccions perquè existeix el risc que acabi governant la dreta i la solució per evitar-lo és "fer el mateix que ells", amb referència a una coalició i no un govern de "partit únic" que creu que és un model acabat.

tracking