SEGRE

SUCCESSOS TRAGÈDIA

Mor un home que va salvar dos joves de morir ofegades a Calafell

Rescat d’una dona en una cala de Sant Feliu de Guíxols, ahir.

Rescat d’una dona en una cala de Sant Feliu de Guíxols, ahir.BOMBERS DE LA GENERALITAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 40 anys que va ingressar dimarts a la nit en estat crític a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona després de rescatar dos noies menors d’edat que estaven a punt d’ofegar-se en una platja de Segur de Calafell va morir ahir. La víctima mortal, que va aconseguir rescatar les joves dimarts passades les vuit de la tarda, quan ja no hi ha socorristes, no va poder sortir de l’aigua i es va ofegar. Uns nois el van rescatar amb una planxa de surf i el van portar a la riba.

Per la seua banda, les altres dos noies implicades en el succés van rebre l’alta in situ. Des del migdia fins que van marxar els socorristes havia onejat la bandera roja en aquesta platja.

D’altra banda, una dona de 68 anys va estar a punt d’ofegar-se en una platja d’Altafulla dimecres. Després de ser estabilitzada pels serveis mèdics, va ingressar a l’Hospital de Santa Tecla de Tarragona amb pronòstic menys greu.

Per la seua part, una dona de 30 anys va resultar ahir ferida lleu al saltar des d’unes roques a la cala l’Ametller de la localitat de Sant Feliu de Guíxols. Els fets van tenir lloc minuts després de les dotze del migdia, quan es va llançar a l’aigua. A causa de la caiguda es va lesionar l’esquena, a la zona de les vèrtebres. Va ser traslladada a l’Hospital Doctor Trueta de Girona.

tracking