SEGRE

SUCCÉS GIRONA

Una turista francesa denuncia una violació múltiple a Platja d’Aro

La jove va sortir d’un pub i va ser abordada per tres homes que van abusar d’ella a la platja || Aquest estiu hi ha hagut diverses agressions d’aquest tipus a Catalunya

Imatge de la platja platja Gran, on va tenir lloc la violació múltiple ahir a la matinada.

Imatge de la platja platja Gran, on va tenir lloc la violació múltiple ahir a la matinada.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una turista francesa va denunciar ahir haver estat agredida sexualment durant la matinada de dissabte a diumenge per tres desconeguts a Platja d’Aro, a la província de Girona. Segons la denúncia presentada als Mossos d’Esquadra, els presumptes agressors l’haurien abordat a la sortida d’un bar de la localitat i l’haurien portat fins a la platja platja Gran, situada a prop del lloc, on haurien portat a terme l’agressió. La noia va ser traslladada en una ambulància a l’Hospital de Palamós i els Mossos han obert una investigació per intentar identificar i localitzar els sospitosos.

Els fets van tenir lloc ahir cap a les sis de la matinada. La turista francesa, de vint-i-set anys, estava de festa amb una amiga, amb qui havia anat a diversos locals. Segons fonts properes al cas, en un moment determinat ella va sortir sola del Pub Charley’s, situat al carrer Pineda de Mar de la localitat, i tres desconeguts la van abordar. La van portar per força fins a la platja, situada a escassos metres, i allà, segons va relatar la víctima, la van agredir sexualment.

Cap a les 06.38 hores de la matinada, els Mossos d’Esquadra van rebre una trucada que alertava de l’agressió. Es van desplaçar fins al lloc diverses patrulles, i després d’escoltar el relat de la dona, va ser traslladada per una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital de Palamós perquè es donés l’atenció que estableix el protocol en aquests casos. Per la seua banda, la Unitat d’Investigació dels Mossos ha començat la recerca de testimonis que haurien pogut presenciar alguna cosa i de les càmeres que hi pogués haver per la zona per identificar els presumptes agressors.

El de Platja d’Aro és l’últim cas d’agressió sexual que ha sortit durant aquest estiu, en el qual successos d’aquest tipus han tingut lloc en diverses localitats catalanes durant els últims mesos.

El passat 13 d’agost, els Mossos d’Esquadra van arrestar tres homes per haver violat en grup una jove a Blanes, i aquell mateix dia la policia va arrestar dos turistes a Mallorca per haver violat una dona en una platja de Palma. També hi ha hagut violacions en grup durant aquest estiu a Barcelona, Montcada, Manresa i Cambrils.

tracking