SEGRE

PANORAMA

Rivera carrega contra dos crítics que han deixat Cs

Acusa De la Torre d’utilitzar la mort del seu pare per atacar-lo || Critica que Nart conservi el seu escó com a eurodiputat

Albert Rivera, durant un acte celebrat ahir al Parlament.

Albert Rivera, durant un acte celebrat ahir al Parlament.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de Ciutadans, Albert Rivera, va carregar ahir contra els exmilitants Javier Nart i Francisco de la Torre, que han abandonat la formació a causa de les seues discrepàncies pel gir a la dreta que ha pres el partit a l’apostar pel no a la investidura de Pedro Sánchez.

Rivera va recriminar a l’eurodiputat Javier Nart, que va anunciar dijous la seua baixa del partit, que continuï mantenint el seu escó al Parlament Europeu. “M’agradaria que els que haguessin marxat de Ciutadans no es quedessin l’esforç, ni la feina, ni l’escó, ni els recursos de Cs, que són de Cs”, va afirmar Rivera.

Així mateix, el líder de la formació taronja va retreure a De la Torre que en unes declaracions a la cadena SER l’acusés de no haver-li donat el condol per la mort del seu pare dies després d’anunciar la seua renúncia al partit el mes de juliol. “He vist moltes coses en política, però s’han traspassat determinades línies roges”, va denunciar Rivera, i va acusar l’exdiputat d’“utilitzar la mort” del seu pare per “atacar” antics companys i el projecte polític de Ciutadans.

Després de les declaracions del líder de Cs, el mateix De la Torre es va retractar dient que Rivera li va enviar un missatge de WhatsApp donant-li el condol i el partit li va enviar una corona de flors. De la Torre també es va disculpar per haver barrejat temes personals amb el partit.

tracking