SEGRE

JxCat: "La resposta institucional a la sentència serà unitària, forta i tan alta com la ciutadana"

El grup parlamentari ha celebrat aquest divendres una reunió a Mollerussa

El grup parlamentari de JxCat s'ha reunit al Teatre L'Amistat de Mollerussa, com a mostra del seu compromís amb el territori.

JxCat: "La resposta institucional a la sentència serà unitària, forta i tan alta com la ciutadana"ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Junts per Catalunya (JxCat) ha assegurat que en cas que la sentència del procés sigui condemnatòria, la resposta institucional serà "unitària, forta i tan alta com la resposta ciutadana, que ho serà molt". Així ho ha demanat el president del grup parlamentari de JxCat, Albert Batet, des de Mollerussa, on aquest divendres al migdia s'hi ha celebrat una reunió del grup. "Entenem que l'única sentència possible és l'absolució, com han fet els tribunals alemanys, belgues i anglesos, però si no ho és hi haurà una resposta de país que serà unitària i forta per defensar les institucions".

Pel que fa a una possible inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra, pels llaços grocs, Batet ha assegurat que seria "tan greu" que "no contemplen" aquest escenari. "Nosaltres treballem en la defensa de les institucions, del Parlament de Catalunya i de la Generalitat", ha dit.

JxCat oficialitza els canvis al grup parlamentari

Un cop finalitzada la reunió a Mollerussa, Junts per Catalunya (JxCat) ha fet oficials els canvis al grup parlamentari que ja s'havien anunciat, amb Albert Batet al capdavant com a president. Eduard Pujol passa a ser el nou portaveu del grup i Gemma Geis ocupa el seu lloc com a portaveu adjunt.

tracking