SEGRE

TRIBUNALS TRAGÈDIA

Judici a l'amo de la finca de Totalán per homicidi

Per la mort del petit Julen

L’amo de la finca on va morir Julen, amb els seus advocats.

L’amo de la finca on va morir Julen, amb els seus advocats.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Jutjat d’Instrucció número 9 de Màlaga va acordar ahir l’obertura de judici oral contra David Serrano, l’amo de la finca on hi ha el pou en el qual va morir Julen, el nen de dos anys que va caure el gener d’aquest any en l’esmentada perforació, per un delicte d’homicidi per imprudència greu. A més, se li imposa el pagament d’una fiança per assegurar les responsabilitats pecuniàries de 885.300 euros.

L’advocat de Serrano va assenyalar que el seu client és insolvent i que no pot fer front a una fiança tan elevada. En cas que no es fes efectiu el pagament, a l’acusat se li embargarien els béns necessaris per tal d’arribar a la suma assenyalada.

La Fiscalia, l’acusació particular, en representació dels pares del nen, i la Junta d’Andalusia van sol·licitar l’obertura de judici oral contra Serrano. En un primer moment, el Ministeri Públic va sol·licitar tres anys de presó per a l’acusat, mentre que la representació dels progenitors demana tres anys i mig de presó.

Després de presentar-se els escrits d’acusació, la jutge considera que ha d’obrir judici oral al presentar-se “indicis racionals d’un delicte d’homicidi per imprudència greu”.

tracking