SEGRE

POLÍTICA

Alejandro Fernández demana a la Moncloa que recorri "ja mateix" les resolucions del Parlament aprovades dijous

Fernández ha visitat aquest diumenge la Fira de Sant Miquel de Lleida

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El líder del Partit Popular a Catalunya, Alejandro Fernández, ha demanat al govern espanyol en funcions que "faci els deures" i recorri "ja mateix" les resolucions que el Parlament va aprovar dijous sobre l'amnistia dels presos i la retirada de la Guàrdia Civil a Catalunya. Fernández diu que davant la situació "tant complicada" que viu Catalunya ha traslladat un missatge de "confiança i recolzament" a les accions que el govern en funcions de Pedro Sánchez pugui tirar endavant a Catalunya. Un recolzament, però, que "no és incondicional" i que passa, primer, per portar al Tribunal Constitucional les resolucions aprovades pel Parlament. "A Moncloa diuen que ho estan estudiant, però encara no és una realitat", ha dit Fernández.

Fernández també ha traslladat el suport del Partit Popular de Catalunya a la Guàrdia Civil i a les forces i cossos de seguretat per la feina que "fan de manera exemplar". "No tolerarem que ningú la posi en dubte", ha remarcat, de la mateixa manera que també ha defensat el sistema judicial espanyol per la feina "també exemplar" i que fa "de manera democràtica".

Fernández ha visitat aquest diumenge la Fira de Sant Miquel de Lleida, acompanyat per la presidenta del partit a Lleida, Marisa Xandri i el regidor Xavier Palau, entre altres.

Alejandro Fernández demana a la Moncloa que recorri

Alejandro Fernández demana a la Moncloa que recorri "ja mateix" les resolucions del Parlament aprovades dijousACN

Alejandro Fernández demana a la Moncloa que recorri

Alejandro Fernández demana a la Moncloa que recorri "ja mateix" les resolucions del Parlament aprovades dijousACN

tracking