SEGRE

PANORAMA

Detingut el germà d'una menor degollada a Mataró

El crim es va produir al juny i l’han capturat a Alemanya || Acusat de matar la germana durant un viatge de la mare

Imatge dels mossos desplegats a la zona on va tenir lloc el crim.

Imatge dels mossos desplegats a la zona on va tenir lloc el crim.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de tres mesos després que aparegués degollada al seu habitatge de Mataró la menor d’origen rus Karolina K., de tretze anys, i que es perdés la pista del seu germà gran, Stefan, de setze anys, les autoritats alemanyes han localitzat i arrestat l’adolescent com a principal sospitós de l’assassinat.

Segons va avançar ahir La Sexta, el jove va ser detingut a Alemanya el mes de juny, tot i que ha estat ara quan, amb motiu de la seua extradició, ha transcendit l’arrest. Durant tot aquest temps, Stefan ha estat internat en un centre de menors germànic. El cas està sota secret de sumari i, de moment, es desconeix la motivació del crim.

La nit del 16 al 17 de juny els Mossos d’Esquadra van descobrir a l’interior d’un immoble del carrer Burriac, al barri de Cerdanyola de Mataró, el cos sense vida d’una menor de tretze anys amb evidents signes de violència.

El cadàver presentava un tall al coll. La mare va donar la veu d’alarma des de Rússia, d’on era originària la família i país al qual havia viatjat uns dies, al no aconseguir contactar ni amb la filla ni tampoc amb el fill Stefan.

Va ser un amic rus el que va entrar a la casa pel balcó i es va trobar el cos i una escena del crim plena de sang. Un jutjat de Mataró es va fer càrrec de la investigació.

tracking