SEGRE

SUCCESSOS CRIM

El crani trobat en una caixa va ser cuit prèviament

Presó provisional sense fiança

La Guàrdia Civil inspecciona l’habitatge de la detinguda.

La Guàrdia Civil inspecciona l’habitatge de la detinguda.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El crani trobat en una caixa en un habitatge de Castro Urdiales, a Cantàbria, va ser presumptament cuit per la sospitosa abans de ficar-lo a la caixa que li va entregar a una amiga amb l’objectiu que no desprengués olor i no aixecar sospites i el va embolicar en paper d’alumini abans d’introduir-lo dins, segons va informar ahir el programa Espejo Público.

D’altra banda, el jutge va acordar ahir enviar a presó provisional comunicada i sense fiança la dona detinguda el cap de setmana passat en relació amb la troballa del cap.

La dona, de 61 anys, va ser arrestada després que suposadament hagués entregat a una amiga una caixa amb un cap, que podria correspondre al de la seua parella, un home de 67 anys, que estava desaparegut des del febrer passat. La detinguda va denunciar la desaparició de l’home a l’argumentar que l’havia abandonat sense donar explicacions. A la Policia aquesta versió no li va quadrar, ja que va comprovar que als comptes del desaparegut no hi havia hagut cap moviment bancari, i van decidir registrar el pis on convivien. Abans que poguessin fer-ho, la dona li va entregar la caixa amb el crani a la seua amiga.

tracking