SEGRE

SUCCESSOS AEROLÍNIES

Cinc morts al caure un avió a Ucraïna que va sortir de Vigo

L’aparell es va quedar sense combustible

Els equips de rescat treballen entre les restes de l’aparell sinistrat.

Els equips de rescat treballen entre les restes de l’aparell sinistrat.EFE/EPA/STR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenys cinc persones van morir ahir en un aterratge d’emergència a la localitat de Lviv, a l’est d’Ucraïna, d’un avió de càrrega Antonov AN-12 d’una companyia aèria ucraïnesa que s’havia enlairat hores abans de l’aeroport de Vigo, segons van informar les autoritats ucraïneses.

“Durant el vol xàrter UKL4050, un avió An-12 #UR-CAH de la companyia Ukraina Aeroalians, que realitzava el vol de Vigo a Lviv amb set tripulants i un acompanyant a bord, va aterrar d’emergència sobre el terreny al llogaret de Sokólniki a prop de l’aeròdrom”, segons va informar el ministre ucraïnès de Transports, Vladislav Krikli, en un missatge publicat a la seua pàgina de Facebook.

El titular de Transports va dir que l’avió, que transportava peces automobilístiques d’una fàbrica gallega, es va veure obligat a fer un aterratge d’emergències després que es quedés sense combustible quan tenia previst arribar a Lviv.

Fonts d’AENA van informar que l’aeronau de càrrega es va enlairar de l’aeroport de Vigo a les 0.14 hores d’ahir. El ministeri d’Exteriors espanyol va descartar víctimes espanyoles.

tracking