SEGRE

SUCCESSOS CRIM MÚLTIPLE

Un jove assassina per gelos 5 persones al Tirol, a Àustria

L’exnòvia, els pares, el germà i la parella

La Policia científica fa fotos de la porta de la casa.

La Policia científica fa fotos de la porta de la casa.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un austríac de 25 anys va assassinar ahir, a la ciutat austríaca de Kitzbühel, la seua exnòvia (19 anys), els pares i el germà (25) d’ella, així com el seu nou nòvio (24), evidentment, per “gelos”, va informar la Policia. El presumpte assassí es va presentar en una comissaria de l’esmentada ciutat alpina cap a les 06.00 hora local i va revelar el crim que havia comès, va indicar Walter Pupp, cap de l’Oficina de la Policia Criminal de l’Estat federat del Tirol.

“L’home de vint-i-cinc anys va posar una pistola i un ganivet al taulell, i va al·legar que acabava de matar cinc persones”, va explicar Pupp des de Kitzbühel, ciutat tirolesa que és coneguda com a balneari d’esquí i per ser cada any una de les principals seus de la Copa del Món d’esquí alpí.

La Policia austríaca va trobar els cossos sense vida de les cinc víctimes a l’habitatge de l’exnòvia del jove, on aquest, segons hauria relatat a l’interrogatori de les autoritats, es va presentar de matinada, aparentment amb la intenció de parlar amb ella, però el seu pare no el va deixar entrar.

L’home va tornar a casa seua per agafar una pistola del seu germà i va tornar amb l’arma a l’habitatge, on va cometre el múltiple crim.

tracking