SEGRE

POLITICA

Puigdemont: "Estem preparats"

Espera l'euroordre "immediatament" després de la sentència de l'1-O

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'expresident Carles Puigdemont espera l'euroordre "immediatament" després de la publicació de la sentència de l'1-O. "Estem preparats", ha afirmat en una atenció als mitjans després de participar en la primera reunió de la Plataforma Diàleg UE-Catalunya d'aquesta legislatura. Per la seva banda, l'eurodiputada d'ERC, Diana Riba, ha avançat que des d'aquesta plataforma convocaran "una acció" a l'Eurocambra quan el Tribunal Suprem resolgui el cas de l'1-O i convidaran els eurodiputats a "formar part" de les concentracions a Catalunya.

A banda de la imminent sentència del Suprem, Riba ha assegurat que la situació dels eurodiputats independentistes electes sense escó a l'Eurocambra "preocupa molt" a la plataforma i discutiran aquesta qüestió en futures reunions. Tant Puigdemont, Toni Comín com el líder d'ERC Oriol Junqueras estan a l'espera que el Tribunal de Justícia de la UE resolgui sobre el seu cas.

A la trobada d'aquest dimarts al Parlament Europeu han participat una vintena d'eurodiputats de fins a cinc grups polítics i provinents d'una desena de països diferents, segons ha explicat Riba.

Puigdemont:

Puigdemont: "Estem preparats"ACN

tracking