SEGRE

L'ANC crida a manifestar-se de forma "massiva" immediatament després que es faci pública la sentència de l'1-O

L'entitat promou una gran encartellada

Des de la plaça Ricard Viñes fins a la plaça del CAP de Cappont, que en les properes setmanes serà rebatejada com a 'De l'1 d'Octubre'.

En actualització...

Manifestació a Lleida pel segon aniversari de l'1-O

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha fet una crida aquest dimecres perquè la ciutadania surti al carrer de forma "massiva" tan bon punt es faci pública la sentència de l'1-O. L'entitat independentista ha apostat perquè els catalans "facin sentir la seva veu" i els proposen "aturar els vehicles", "fer sonar el clàxon", "fer soroll o protestar al carrer". Demanen que es segueixi les xarxes socials de l'ANC i Òmnium per estar assabentats de les convocatòries de forma "ràpida" i "coordinada" i han publicat un vídeo per motivar a protestar. L'ANC també promou una gran encartellada per "mostrar el rebuig a una sentència que es preveu condemnatòria" i "reafirmar que cal assolir la independència".

Quan es faci pública la sentència, les entitats posaran data a les cinc Marxes per la Llibertat que arrencaran des de diferents punts del territori fins a Barcelona.

tracking