SEGRE

SUCCESSOS BARCELONA

Mata a cops el seu company de residència d'ancians

Un home de 70 anys a un altre de 84

L’entrada de la residència on va tenir lloc el crim.

L’entrada de la residència on va tenir lloc el crim.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns a la nit un home de setanta anys i nacionalitat espanyola per haver matat presumptament d’un cop de bastó un altre home de 84 anys durant una baralla a la residència de la qual ambdós eren usuaris a Sant Just Desvern, a Barcelona.

Cap a les 21.50 hores de dilluns, els Mossos van rebre l’avís que s’havia produït una baralla entre dos usuaris d’una residència de persones grans i que a conseqüència d’això un dels ancians havia mort. Diverses dotacions policials van acudir fins al lloc dels fets i van detenir el presumpte autor de l’homicidi. L’home va quedar sota custòdia policial a la mateixa residència i no se’l va traslladar a comissaria a causa de la seua avançada edat i l’estat de salut en què es troba. Està pendent de passar a disposició judicial i serà traslladat de la residència al jutjat quan hagi de declarar.

Per la seua part, des de la residència on va tenir lloc el succés van defensar que la qualitat de l’atenció del centre i van assegurar que els Mossos estan investigant els fets, ja que “encara no s’ha confirmat que la mort de l’home estigui vinculada de manera directa amb la baralla”.

tracking