SEGRE

SUCCESSOS PARRICIDI

Arrestada per l'assassinat del seu fill de set anys a Almeria

La primera hipòtesi apunta que va morir escanyat || Els pares del nen tenien un litigi obert per la seua custòdia

Un Guàrdia Civil custodia l’habitatge de la detinguda.

Un Guàrdia Civil custodia l’habitatge de la detinguda.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil va detenir ahir una dona de 38 anys d’edat i nacionalitat espanyola com la presumpta autora de la mort violenta del seu fill de set anys, el cos del qual transportava a l’interior d’un vehicle quan va ser arrestada en una localitat propera a El Ejido, a Almeria. Les primeres investigacions apunten que el menor podria haver mort escanyat, però això haurà de ser confirmat per l’autòpsia.

Segons van assenyalar fonts policials, va ser l’àvia del nen i sogra de la detinguda la que va donar la veu d’alarma, després que la presumpta parricida intentés buscar refugi a casa seua. La dona fins i tot li va demanar ajuda per treure el petit del cotxe. Va ser llavors quan l’àvia, que va veure el menor amb signes d’inconsciència, va alertar la policia. Poc abans l’arrestada havia pujat precipitadament al cotxe amb el petit i va escapar.

L’ajuntament convoca un minut de silenci per la mort i Vox un altre per “violència intrafamiliar”

Els agents van interceptar el vehicle de la dona després de donar un tomb al voltant del seu domicili i van haver de treure-la per la força trencant una de les finestretes. Després d’identificar-la i arrestar-la van trobar el menor dins de l’utilitari i van donar l’avís als serveis d’emergències sanitàries, que van intentar reanimar-lo sense èxit. El jutjat de Primera Instància i Instrucció d’El Ejido es farà càrrec del cas, que es troba sota secret de sumari. Els pares del petit tenien denúncies creuades per maltractaments i en compartien la custòdia. El nen convivia amb la seua mare de dilluns a divendres i els caps de setmana estava amb el seu pare. Aquest règim de visites, pel que sembla, havia de ser revisat.

Per la seua part, l’ajuntament d’El Ejido va convocar un minut de silenci per avui a les 11 del matí per condemnar la mort del petit. A part del consistori, en el qual governen en coalició Partit Popular i Vox, els de la formació de Santiago Abascal van convocar a la mateixa hora una concentració per denunciar els fets com un acte de “violència intrafamiliar”.

tracking