SEGRE

PROCÉS

Pícnic per la República protesta a l'estació de Sants hores abans de la sentència

Mossos i Policia Nacional han desallotjat aquest matí una trentena de manifestants, per voluntat pròpia o arrossegats a la força

Pícnic per la República protesta a l'estació de Sants hores abans de la sentència

Pícnic per la República protesta a l'estació de Sants hores abans de la sentènciaGUILLEM ROSET/ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entitat Pícnic per la República, nascuda els últims mesos per respondre a la sentència del procés, ha protagonitzat aquest matí una protesta a l'estació de Sants de Barcelona hores abans que es conegui la resolució judicial, probablement demà dilluns.

Els activistes del Pícnic per la República han aixecat la protesta al vestíbul de l'estació de Sants poc després de les 11.00 hores d'aquest matí i han sortit a l'exterior en direcció a la plaça Espanya.

Mossos i Policia Nacional havien desallotjat prèviament una trentena de manifestants, acompanyats per voluntat pròpia o arrossegats a la força.

Unes 200 persones s'havien concentrat de bon matí dins l'estació com a protesta davant la imminent sentència del procés amb pancartes, cridant lemes com 'Llibertat, presos polítics' i cantant 'L'estaca'.

Els agents han desallotjat d'un a un els manifestants –alguns arrossegant-los o en braços- per la porta principal de la infraestructura barcelonina.

Un cordó de seguretat de la Policia Nacional –amb una vintena d'agents- només deixava accedir a l'estació de Sants els viatgers amb bitllets d'AVE.

Acabada la protesta, el grup de Pícnic per a República –ja més nombrós i amb diversos centenars de persones- ha continuat per l'avinguda Tarragona en direcció a la plaça Espanya.

tracking