SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA

Alliberada una dona després de ser retinguda per la parella

A Madrid, al costat dels seus fills menors

Agents i sanitaris davant el domicili on va ocórrer el succés.

Agents i sanitaris davant el domicili on va ocórrer el succés.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional va alliberar ahir en bon estat de salut una dona que havia estat retinguda amb els seus dos fills menors d’edat per la seua parella en un pis de Leganés, a Madrid. L’agressor va ser reduït pels agents, que el van treure de l’habitatge per la força i el van arrestar acusat de segrest, lesions i amenaces.

Els fets es van desencadenar cap a les set del matí quan l’home, de 30 anys i origen magrebí, va entrar a l’habitatge de la seua parella i la va intimidar amb un ganivet. A l’interior, a més de la dona, es trobaven els seus dos fills de 12 i 15 anys i un amic de la família, que va aconseguir escapar-se del domicili, mentre que la dona va quedar retinguda violentament per l’agressor, que els amenaçava de matar-la a ella i els seus fills.

Els veïns, alertats pels crits que s’escoltaven a l’habitatge, van ser els que van alertar la Policia. Fins al lloc van arribar agents municipals, del Grup Especial d’Operacions (GEO) i negociadors de la Policia Nacional. Aquests van aconseguir que cap a les nou del matí alliberés els menors, que van resultar il·lesos. Cap a les dotze del migdia els GEO van aconseguir irrompre a l’habitatge i van alliberar la dona.

tracking