SEGRE

VIOLÈNCIA MASCLISTA

Degolla l'exdona, en presència de la seua filla, mentre dormia a casa

L’assassí tenia una ordre d’allunyament de les dos des del mes de febrer

Imatge de la façana de l’edifici on va ser assassinada la dona a Dénia.

Imatge de la façana de l’edifici on va ser assassinada la dona a Dénia.EFE/ NATXO FRANCÉS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 55 anys va ser detingut ahir acusat de degollar la seua exparella sentimental, de 45, amb un ganivet de carnisseria, després d’entrar a la matinada al seu domicili de Dénia, on la dona dormia amb la seua filla, d’11 anys. El crim va tenir lloc la nit passada al voltant de les 4.30 hores en una segona altura del número 33 de l’avinguda de València, i la dona va morir gairebé en l’acte perquè amb prou feines va poder oposar resistència i, a més, el ganivet li va seccionar una artèria.

Es dóna la circumstància que el detingut va ser condemnat el febrer, pel Jutjat Penal 3 de Benidorm, per dos delictes de violència de gènere contra la víctima i dos delictes de violència domèstica comesos contra la filla menor de la dona.

Amb la de Dénia, s’eleven a 49 les dones assassinades per la parella o exparella a Espanya des del passat 1 de gener, una xifra superior a les 48 de tot el 2018, mentre que els menors d’edat que han quedat orfes per aquests crims s’eleven a 37, incloent-hi la nena d’11 anys filla d’aquesta última víctima. En aquest sentit, l’arrestat comptava amb una ordre d’allunyament de 300 metres en vigor respecte a la dona i a la filla d’aquesta des del passat 25 de febrer.

D’altra banda, l’home detingut diumenge per l’assassinat de l’exparella a Vic no té antecedents judicials ni la seua exparella havia interposat cap denúncia prèvia, segons va informar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Ahir també es va donar a conèixer que la jutge de guàrdia li ha enviat el cas al jutjat número 4 d’instrucció de Vic, òrgan competent en matèria de violència sobre la dona.

Les diligències es mantenen obertes al jutjat d’instrucció número 1 de Tarragona, al no tractar-se d’un cas de violència masclista, sinó domèstica.

Una jove de 30 anys mata la seua mare en un pis de Tarragona Els Mossos d’Esquadra del Camp de Tarragona investiguen la mort d’una dona al seu domicili de Tarragona, que podria haver estat assassinada per la seua pròpia filla de 30 anys, que va ingressar en un centre psiquiàtric de Reus. De fet, va ser la mateixa filla la que va trucar després de matar la seua mare amb un ganivet.

tracking