SEGRE

Alerten de dos intents de rapte de nens en un barri de Madrid

Per part d’un home que conduïa una furgoneta negra a la sortida d’un entrenament esportiu

Una comissaria de la Policia Nacional.

Una comissaria de la Policia Nacional.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional està investigant dos seguiments realitzats a dos nens al madrileny barri de Lucero per part d’un home que conduïa una furgoneta negra a la sortida d’un entrenament esportiu, han confirmat a Europa Press fonts policials. Els fets es van produir dos dies propers de principis d’aquest mes d’octubre a la tarda, coincidint a la sortida de les instal·lacions del Club Deportivo Lucero, en la confluència dels carrers Francisca Armada i Carlos Fuentes.

Les denúncies es van interposar el 3 i 10 d’octubre. Segons va informar el Club Deportivo Lucero en xarxes socials, un home que conduïa una furgoneta de càrrega marca Vokswagen Transporter T4 de color negre i les llunes fumades va seguir durant diversos metres a dos de menors d’edat, demanant-los que pugessin al vehicle, a la qual cosa es van negar.

Per això, el club ha demanat als pares "màxima difusió i cura" amb els nens. A més, s’han posat en contacte amb diferents clubs de la zona "per poder protegir en mesura del possible els jugadors i sobretot unir-nos per poder agafar aquest individu".

Per la seua part, la mateixa Policia Nacional ha emès una nota informativa interna, publicada per 'El Cierre Digital’, en el que es parla d’una "sostracció en grau de temptativa" de dos de menors d’edat, ambdós alumnes del Colegio Nuestra Señora de las Escuelas Pías, situat al carrer Ocaña 191. Als agents els interessa conèixer la identitat o identitat dels ocupants de la furgoneta.

tracking