SEGRE

Correos obrirà diumenge i ampliarà horari per agilitzar el vot per correu

Correos obrirà diumenge i ampliarà horari per agilitzar el vot per correu

Correos obrirà diumenge i ampliarà horari per agilitzar el vot per correuEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Correos ha anunciat aquest dilluns que obrirà les seues oficines diumenge vinent, 3 de novembre, i que a partir de dilluns, dia 4, ampliaran els seus horaris d’atenció al públic per agilitzar l’admissió dels vots per correspondència a tot Espanya. Des d’aquest mateix dilluns també obriran en el seu horari habitual les oficines ubicades en municipis que celebrin festa local, segons el comunicat difós per l’empresa, que precisa que l’única excepció serà divendres, 1 de novembre, dia en què romandran tancades per tractar-se d’un dia festiu nacional.

Quant a l’ampliació d’horaris, la nota precisa que totes les oficines postals obriran mitja hora abans i tancaran una hora més tard a partir del dia 4.

Totes aquestes mesures es complementen amb l’obertura de les 112 oficines en les quals es preveu més afluència de públic de forma interrompuda entre les 08:00 i les 21:30 de la nit, i amb 4.050 contractes de reforç per a oficines i repartiment.

Correos recorda que divendres, 8 de novembre, a les 14:00 hores, acaba el termini per al dipòsit del vot per correspondència i suggereix els ciutadans que facin la gestió com més aviat millor per evitar llargues esperes.

tracking