SEGRE

TEMPORAL EMERGÈNCIES

Troben sense vida un dels desapareguts per les pluges

Un grup de bombers troba el cadàver a la Pobla de Mafumet || S’eleven a tres les víctimes mortals i en queden 3 per localitzar

Voluntaris de Creu Roja ahir el cinquè dia de recerca al riu Francolí a Tarragona.

Voluntaris de Creu Roja ahir el cinquè dia de recerca al riu Francolí a Tarragona.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un grup de trenta bombers van localitzar ahir el cos d’un dels homes desapareguts pel temporal de dimarts a la Conca de Barberà. Estan pendents les tasques d’identificació.

El cadàver es va trobar al marge dret del riu Francolí, a la Pobla de Mafumet, just a l’últim tram al costat de la desembocadura, sota unes canyes de riu i una mica amagat, segons va explicar Carmel Expósito, cap d’intervenció territorial dels Bombers al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre.

Amb aquesta ja són tres les morts confirmades pels xàfecs, a més de la d’un home que es va veure arrossegat pel rierol a Arenys de Munt i un altre que anava en un vehicle a l’Espluga de Francolí. Queden ara tres persones desaparegudes, per la qual cosa continuarà la recerca avui.

Diversos grups van finalitzar ahir de rastrejar el riu Francolí, als dos costats i fins a la desembocadura. El cos es va trobar a l’últim tram.

Els Mossos d’Esquadra van portar a terme les diligències necessàries per identificar la víctima, que és un home. Per la seua banda, Expósito va constatar si es tracta d’un dels desapareguts a l’Espluga de Francolí o a Vilaverd, el trajecte que ha fet fins a baix és “considerable”.

tracking