SEGRE

GOTA FREDA DANYS

La tercera víctima del temporal és un sensesostre

El cos localitzat diumenge passat a la Pobla de Mafumet no pertany a cap dels quatre desapareguts, que els equips de rescat encara continuen buscant

Bombers i forestals realitzant tasques de recerca a Tarragona.

Bombers i forestals realitzant tasques de recerca a Tarragona.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tercera víctima mortal que ha deixat el temporal de fortes pluges que va fuetejar la setmana passada Catalunya, el cos del qual va ser trobat diumenge a la Pobla de Mafumet, era una persona sense llar que vivia en una barraca a prop del riu Francolí, a Constantí, Tarragona, i que possiblement hauria estat arrossegat per la forta riuada.

Segons van informar els Mossos d’Esquadra, s’està tractant de localitzar la família de la víctima, del qual no constava que estigués denunciada la desaparició. Amb aquesta nova mort la xifra de decesos per la gota freda s’eleva a tres persones a Catalunya, mentre que quatre més continuen desaparegudes.

Segons va informar Protecció Civil, una vegada el cos de l’home va ser localitzat va poder ser identificat pels Mossos que van comprovar que, com ja van sospitar en un primer moment, el cadàver no corresponia a cap dels desapareguts que els Bombers busquen des de les inundacions produïdes dimarts passat.

Els equips de rescat continuaven ahir buscant, per tant, els quatre desapareguts, entre els quals un home que viatjava en un vehicle per la localitat tarragonina de l’Espluga de Francolí al costat d’un veí de Prades de 73 anys, el cadàver del qual es va trobar dijous a la tarda al port de Tarragona. També es busca un camioner belga desaparegut igualment a l’Espluga i una dona de 69 anys i el seu fill, de 42, la casa mòbil dels quals va ser arrasada per les pluges a l’àrea de Vilaverd.

D’altra banda, el líder del PSC, Miquel Iceta, va visitar ahir les zones afectades a Montblanc i va assegurar que els ajuts als afectats pel temporal a Catalunya podran sortir de la partida que l’Estat va aprovar per reparar els efectes de la DANA a Múrcia i Alacant el mes de setembre.

tracking