SEGRE

GOTA FREDA VÍCTIMES

Troben el cadàver d'un dels quatre desapareguts a causa del temporal

Un home que va ser arrossegat a Vilaverd

Els equips de rescat que van trobar el cos a Vilaverd.

Els equips de rescat que van trobar el cos a Vilaverd.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers van trobar ahir al curs del riu Francolí al seu pas per Vilaverd, a Tarragona, el cadàver d’un dels quatre desapareguts la recerca dels quals es feia des de dimarts passat.

Després de la identificació del cos, Protecció Civil va informar que es tracta de l’home que va ser arrossegat per la riuada quan es trobava dins d’una mobile home a la localitat on va ser trobat. La mare de l’home, que es trobava al costat seu, també consta com a desapareguda.

El cadàver de l’home va ser trobat semienterrat sota el pont que travessa el Francolí

El cos va ser trobat a prop del pont de Vilaverd, un dels punts en els quals els efectius treballaven amb més intensitat, ja que dos dels desapareguts vivien en aquesta localitat.

L’altre punt de recerca és al tram de l’Espluga, on s’intenta amb maquinària pesant extreure tot el material acumulat a causa de la riuada per mirar de trobar els altres dos desapareguts.

Els bombers van poder trobar el cos de l’home cap a les deu del matí just sota el pont. El cadàver es trobava semienterrat per fang i canyes.

El balanç provisional del temporal és de quatre persones mortes localitzades i identificades i tres persones més desaparegudes, per la qual cosa el dispositiu de recerca continua actiu.

Els equips de rescat proven de localitzar els tres desapareguts, entre els quals es troba la mare de l’home localitzat ahir, un home que viatjava en un cotxe a l’Espluga de Francolí al costat d’un altre el cadàver del qual va ser trobat al port de Tarragona, i un camioner d’origen belga.

L’última víctima del temporal va ser trobada dilluns a la Pobla de Mafumet i era un sensesostre que no constava com a desaparegut.

tracking