SEGRE

La justícia belga deixa en llibertat els exconsellers Comín i Puig

Els exconsellers, acusats de sedició i malversació, respectivament, en la causa del 'procés', han comparegut aquest dijous

La sortida dels exconsellers Lluís Puig i Toni Comín després de la compareixença davant del jutge d'instrucció belga per l'euroordre.

La sortida dels exconsellers Lluís Puig i Toni Comín després de la compareixença davant del jutge d'instrucció belga per l'euroordre.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jutge d’instrucció belga va deixar aquest dijous en llibertat sense fiança, però amb mesures cautelars, als exconsellers de la Generalitat de Catalunya a Bélgica Toni Comín i Lluís Puig, segons van manifestar ells mateixos la sortida de la Fiscalia de Brussel·les.

Després de la compareixença d’aquest dijous no s’ha fixat encara data per a la vista en un jutjat de primera instància a la Cambra de Brussel·les.

Segons l’opinió de Simon Bekaert, un dels advocats a Bèlgica, és possible que es reagrupin les tres euroordres cursades pel jutge del Tribunal Suprem espanyol Pablo Llarena, aquestes dos i les de l’expresident Carles Puigdemont.

Comín està reclamat per suposada sedició i malversació en la causa del "procés", i Puig només per malversació.

tracking