SEGRE

Ciutadans rebutja donar suport a un govern de Sánchez i Podemos i advoca per un pacte PSOE-PP-Cs

Rivera llança als seus col·laboradors el que va ser el seu últim petó com a president de Ciutadans.

Rivera llança als seus col·laboradors el que va ser el seu últim petó com a president de Ciutadans.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ciutadans ha afirmat que no pot donar suport a un govern del líder socialista, Pedro Sánchez, juntament amb Unidas Podemos perquè seria "nefast" per a Espanya, i ha instat el PSOE i el PP a negociar amb la formació taronja "un acord moderat i constitucionalista".

"Ciutadans no pot donar suport que Sánchez i Podemos portin les regnes del Govern d’Espanya. És nefast i contrari als interessos de la majoria dels espanyols", ha dit el partit en un comunicat després que Sánchez i el secretari general de la formació morada, Pablo Iglesias, firmessin el pacte.

Per això, la formació taronja –que, després de la dimissió d’Albert Rivera, no té president ni Executiva– ha apel·lat "a la responsabilitat de PSOE i PP per arribar a un acord moderat i constitucionalista amb Cs basat en pactes d’Estat bons" per al país.

A més, han recordat les declaracions que va fer el president del Govern espanyol en funcions en una entrevista el setembre passat, quan va justificar el seu rebuig d’acceptar ministres de Podemos perquè "no dormiria tranquil per les nits". "Fa dos dies no podia dormir per Podemos i ara viuran junts", han indicat des de Cs.

tracking