SEGRE

Dinou detinguts per la policia francesa i els Mossos pel tall de l'AP-7 a la frontera

Més d'un miler de manifestants tallen l'N-II a la Jonquera

La policia francesa avança per l'AP-7.

Dinou detinguts per la policia francesa i els Mossos pel tall de l'AP-7 a la fronteraACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia francesa ha detingut aquest dimarts al tall de l'AP-7 a la frontera 18 persones acusades de pertorbar la circulació, mentre que els Mossos d'Esquadra n'han detingut un altre per atemptat a l'autoritat. Els detinguts per la Gendarmeria han estat posats a disposició judicial, segons han confirmat fonts policials a l'ACN. L'AP-7 ha quedat buida de manifestants a la frontera després de l'actuació policial contra la protesta convocada pel Tsunami Democràtic.

La policia francesa ha carregat contra els manifestants de Tsunami a primera hora del matí per portar-los cap al punt fronterer.

Els manifestants tallen ara l'N-II a la Jonquera

Més d'un miler de manifestants tallen l'N-II a l'altura de la Jonquera, responent així la crida que ha fet el Tsunami Democràtic després del desallotjament de l'AP-7. El tall es fa just al costat de l'autopista. Agents antiavalots de la Guàrdia Civil, que han deixat els vehicles policials a l'AP-7, s'han dirigit cap a la nacional i han fet un cordó, preparats per desallotjar els concentrats. L'autopista es manté buida de manifestants, però el trànsit encara no està reobert.

tracking