SEGRE
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cantant Rosalía ha incendiat les xarxes socials aquesta vegada no amb la seua música, sinó amb un missatge polític que ja acumula més de 67.000 retuits, 204.000 m’agrada i 11.000 respostes. "Fuck Vox" ("Que es foti Vox"), publicat per l’artista dilluns a Twitter, ha suscitat diferents reaccions: des del grup musical Delaporte, que ha donat suport a la catalana, fins a la creació de l’etiqueta "#FuckRosalía", utilitzada pels simpatitzants de Vox.

Després de les eleccions generals de diumenge passat, l’artista va compartir la seua opinió sobre l’ascens del partit de Santiago Abascal, que no ha tardat a respondre a través de la mateixa xarxa: "Només els milionaris, amb avions privats com tu, poden permetre’s el luxe de no tenir pàtria", ha replicat Vox, parafrasejant el cofundador de Falange Espanyola de les JONS, Ramiro Ledesma.

No és la primera que Vox o dirigents del partit fan servir cites d’aquest falangista per als seus missatges i el mateix Santiago Abascal va pronunciar una frase seua, aquesta vegada calcada, en el debat electoral a cinc del passat 4 de novembre. De fet, Ramiro Ledesma s’ha convertit en tendència a Twitter Espanya en les últimes hores, amb milers de missatges que l'han dut a la cinquena posició dels temes més comentats del moment, fins desplaçar Rosalía a l’onzè lloc.

Dies després del llançament del seu últim senzill, "A Palé", Rosalía ha desencadenat així la polèmica des dels Estats Units, on diumenge va actuar al festival Astroworld de Houston.

tracking