SEGRE

VENEÇUELA MANIFESTACIONS

Guaidó crida a “insistir” fins a aconseguir fer fora Maduro

Noves protestes a Caracas

El cap del Parlament, Juan Guaidó, es va unir als opositors del Govern de Nicolás Maduro.

El cap del Parlament, Juan Guaidó, es va unir als opositors del Govern de Nicolás Maduro.EFE/ RAYNER PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’oposició veneçolana agrupada sota la figura del cap del Parlament, Juan Guaidó, a qui gairebé 60 països reconeixen com a president encarregat, es va manifestar ahir a les portes de l’ambaixada de Bolívia a Caracas en suport a la presidenta transitòria d’aquest país, Jeanine Áñez. “Estem aquí no com un simbolisme, sinó com un fet polític, social, democràtic, perquè la nostra germana Bolívia, la filla predilecta d’El Libertador, va aconseguir la llibertat”, va dir Guaidó davant de centenars de militants opositors, que aquesta mateixa jornada es van declarar en “protesta sostinguda” fins que el governant veneçolà, Nicolás Maduro, abandoni el càrrec. Per això, va cridar els opositors a “insistir” amb protestes als carrers fins que els militars donin l’esquena a Maduro.

Hores abans, un grup d’agents de la força pública veneçolana va irrompre a la seu de Voluntat Popular (VP), partit de Juan Guaidó.

Els agents, encaputxats i amb armes llargues, van entrar a les oficines de VP i van demanar als presents entregar els telèfons mòbils i van abandonar el lloc uns quaranta minuts més tard sense identificar-se.

tracking