SEGRE

HONG KONG DISTURBIS

Un policia ferit amb una fletxa durant les protestes

Notable augment de la violència

La tensió torna a Hong Kong amb més violència.

La tensió torna a Hong Kong amb més violència.EFE/EPA/FAZRY ISMAIL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La violència entre els manifestants atrinxerats en un campus universitari de Hong Kong i la policia s’ha intensificat en els últims dies. Un agent va rebre ahir l’impacte d’una fletxa a la part inferior de la cama després d’esclatar una batalla campal entre els manifestants i la Policia, mentre els agents van escometre amb reiterades càrregues disparant gas lacrimogen i tint blau amb canons d’aigua. L’increment de la tensió s’ha degut, en part, a la presència als carrers de militars xinesos per tal de col·laborar en les diferents tasques de neteja i desmantellar les barricades que instal·len els manifestants.

La Policia va advertir els manifestants que començarà a utilitzar munició real si continuen llançant còctels molotov al dispositiu antiavalots amb el qual estan enfrontats en un dels episodis més violents des de l’inici de les protestes contra el Govern i les autoritats de Pequín, el mes de març passat.

No obstant, alguns agents no han deixat d’utilitzar aquest tipus de munició, atès que almenys tres persones ja han rebut trets amb munició real des del començament de la segona fase dels disturbis de les protestes, al mes de juny, inclòs un estudiant de 21 anys que va rebre un tret al tors.

tracking