SEGRE

Una diputada de Vox titlla el feminisme de “càncer” i diu que cosir “empodera” la dona

Acte de Vox a Lleida amb Javier Ortega Smith i talls d'uns 400 antifeixistes a l'N-240

Míting de Vox a Lleida amb Javier Ortega SmithAmado Forrolla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La diputada regional de Vox a l’Assemblea de Madrid, Alicia Rubio, va afirmar ahir que “el feminisme és càncer” i va acusar el moviment de “representar fraudulentament les dones”. Rubio es va pronunciar així durant el debat d’una iniciativa d’Unides Podem consensuada amb el PSOE i Més Madrid en què s’instava el Govern regional a adoptar mesures per combatre els estereotips sexistes a l’escola. L’Assemblea va rebutjar la proposta amb els vots del PP, Ciutadans i Vox. “Jo posaria com a assignatura obligatòria, en comptes de feminisme, costura. Empodera molt més cosir un botó”, va asseverar.

Aquesta diputada de Vox va considerar que el que fins ara ha fet el feminisme davant dels “assassinats i maltractaments a dones és utilitzar diners públics per no fer res”.

“Denúncies falses”

Segons el seu parer, “hi ha moltes més denúncies falses instrumentals i sembla que pel fet de ser dones cal creure-les tant sí com no i tots sabem que moltes utilitzen això per aconseguir beneficis en el divorci”. Per a Rubio, la Llei contra la Violència de Gènere “ha costat milions i no ha disminuït el nombre de víctimes”.

tracking