SEGRE

PANORAMA

Torra insta els partits a tirar endavant els comptes “de tots”

Assistents al concert solidari per les víctimes del temporal.

Assistents al concert solidari per les víctimes del temporal.RIUADA SOLIDÀRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat, Quim Torra, va instar ahir totes les forces polítiques catalanes a negociar per tirar endavant els pressupostos per al 2020 “que no són del govern ni d’uns partits polítics concrets sinó de país, de tots”. Torra va subratllar que tenir aprovats els nous comptes, ja que s’està governant amb els pressupostos del 2017, permetrà a la ciutadania tenir “un futur millor” i va lamentar els “greuges” que pateix la Generalitat per part de l’Executiu central a nivell pressupostari.

Sobre els pressupostos també es va pronunciar el vicepresident, Pere Aragonès, que va assenyalar que espera que les reformes de l’IRPF, els impostos de successió o la fiscalitat verda que van negociar amb els comuns serveixin perquè aquests puguin ajudar a tirar endavant els comptes de la Generalitat. El vicepresident va afirmar que tenir els pressupostos prorrogats no és bo perquè no permet tirar endavant polítiques socials. Segons l’exconseller de Justícia de la Generalitat, Carles Mundó, si el Govern no aconsegueix aprovar pressupostos “les eleccions seran inevitables”.

D’altra banda, Torra va assistir divendres a un concert solidari a Poblet a favor de les víctimes del temporal de l’octubre.

tracking