SEGRE

Cremen una dona mentre estava dormint en un parc

Un home, pel que sembla amic de la víctima, va ser detingut

L'hospital Vall d'Hebron de Barcelona

Mor un nadó prematur a Girona afectat pel mateix bacteri que els casos del Vall d'HebronEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 70 anys va quedar ahir ferida de gravetat, amb cremades de segon i tercer grau al 20 per cent del cos, després que, segons va narrar ella mateixa, un home la ruixés amb un líquid inflamable i li calés foc mentre dormia al banc d’un parc infantil a Palma de Mallorca. Inicialment, la dona va ser ingressada a l’hospital de Son Espases, però finalment la van traslladar fins a l’hospital Vall d’Hebron, a Barcelona, després de ser valorada pels cirurgians plàstics.

Hores després del succés, la Policia Nacional va detenir un home com a presumpte autor dels fets després de ser identificat i traslladat a comissaria per si tenia alguna relació amb l’atac. El grup d’homicidis treballa en el cas per poder aclarir els fets ocorreguts i no descarten cap hipòtesi. Encara que en un primer moment es va pensar que podria ser un cas de violència de gènere, això es va descartar, atès que, pel que sembla, tant la víctima com el detingut són dos sensesostre que comparteixen una relació d’amistat i quedaven en ocasions per beure als bancs del parc on la dona va ser cremada.

Els fets es van produir cap a les 10 del matí quan una treballadora d’Emaya, el servei de neteja balear, va trobar la dona al parc i va donar l’avís al 112 després de sufocar el foc que tenia la víctima a la roba i el cos. A l’arribar-hi el servei d’emergència, la treballadora els va informar que la dona estava seminua i tenia alcohol al cos. Així mateix, els va assenyalar que “no es queixava ni demanava res”.

D’altra banda, a Cadis un individu va provar de calar foc a un indigent de 63 anys ahir a la matinada quan dormia en un portal. La mateixa víctima va ser qui ho va denunciar en una comissaria propera.

tracking