SEGRE

EMPRESES INFRAESTRUCTURES

Empresaris clamen accelerar el Corredor Mediterrani

Una cimera a Elx va reunir-ne 1.500

Els empresaris, en l’acte celebrat a Elx pel Corredor Mediterrani.

Els empresaris, en l’acte celebrat a Elx pel Corredor Mediterrani.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Uns 1.500 empresaris i agents socials reunits ahir a Elx van exigir al Govern espanyol que acceleri les obres del Corredor Mediterrani ferroviari. Encara que van admetre “avenços importants” en l’execució, consideren que les administracions públiques han d’avançar amb més celeritat per assolir els objectius que es van marcar per a l’any 2025.

En el batejat com a Acte Empresarial i Segona Revisió semestral del 2019 d’aquest projecte, el secretari d’Estat d’Infraestructures del Govern central, Pedro Saura, va reiterar el “compromís” de l’administració estatal amb l’obra i, en aquest sentit, va remarcar la importància de la posada en marxa de la variant de Vandellòs “en les properes setmanes”.

Saura va recordar que l’eliminació del coll de botella entre Vandellòs i Tarragona permetrà escurçar en mitja hora el temps de trajecte entre Barcelona i València.

Els empresaris, que han recollit ja fins a 161.000 firmes a favor de l’obra, consideren imprescindible que la posada en marxa del Corredor no es prolongui més enllà de l’horitzó del 2030.

tracking