SEGRE

PARTITS REORGANITZACIÓ

Gestora continuista i sense Arrimadas a Ciutadans per treballar fins al seu congrés

Arrimadas i Villegas, al centre, durant la reunió d’ahir.

Arrimadas i Villegas, al centre, durant la reunió d’ahir.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell General de Ciutadans va aprovar ahir la creació d’una gestora que, en general, és continuista respecte a la composició de l’antiga direcció del partit, amb José Manuel Villegas com a secretari general i Melisa Rodríguez com a portaveu, encara que inclou el crític Luis Garicano. Qui no hi serà és Inés Arrimadas, que es postula per liderar el partit. A més, els consellers han posat data al congrés extraordinari, que se celebrarà el 15 de març. També van donar llum verda per unanimitat al Reglament de la Comissió Gestora –que s’encarregarà de dirigir i administrar el partit fins a la celebració de la V Assemblea General– i a la composició de la mateixa amb un suport del 91,4% dels vots, davant cinc vots en contra i sis abstencions.

La Comissió Gestora de Ciutadans està presidida per Manuel García Bofill, tal com estableixen els Estatuts, i el secretari general és José Manuel Villegas, que ja exercia aquest càrrec en l’Executiva d’Albert Rivera, mentre que la portaveu és l’exdiputada Melisa Rodríguez, que fins ara era la secretària de Joventut. Entre les diferents absències, destaca la de

Marcos de Quinto, un dels fitxatges que va fer Albert Rivera de cara a les eleccions generals del mes d’abril i que va tornar a aconseguir escó a les elecciones del dia 10 de novembre.

tracking