SEGRE

TEMPORAL ACTIVITATS

Gran resposta solidària davant dels danys causats pel temporal a Montblanc

Imatge del dinar popular d’ahir a Montblanc.

Imatge del dinar popular d’ahir a Montblanc.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Montblanc s’ha bolcat amb els damnificats de la riuada del passat dia 22 d’octubre amb un programa ple d’activitats de caràcter benèfic.

La plataforma ciutadana Riuada Solidària ha organitzat caminades per les proximitats del riu Francolí, una taula redona d’experts sobre el canvi climàtic o degustacions de vins amb l’objectiu de recollir fons per als afectats pel temporal, de fa poc més d’un mes. Per la seua banda, els organitzadors van celebrar ahir la resposta de la ciutadania i van destacar que les guardioles s’han omplert.

Aquests actes solidaris es van tancar amb un dinar popular que va reunir aproximadament tres-centes persones.

De la jornada d’ahir, la recaptació es destinarà als afectats pel temporal.

De fet, la visita guiada d’ahir al matí va incloure el pas per l’anomenada zona zero, just al costat del pont Vell que va ser destruït. A banda de les visites guiades, també es van organitzar degustacions de vins a ritme de jazz i amb l’actuació castellera dels Torraires de Montblanc o una taula redona sobre el canvi climàtic i territori amb geògrafs i altres experts.

Un portaveu de Riuada Solidària va afirmar que, després del desastre, els joves estan molt conscienciats a lluitar contra el canvi climàtic.

tracking