SEGRE

POLíTICA

Borràs: "No m'he embutxacat ni un sol cèntim de diner públic com s'està volent fer veure"

Borràs:

Borràs: "No m'he embutxacat ni un sol cèntim de diner públic com s'està volent fer veure"ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, ha assegurat que mai s'ha embutxacat "ni un cèntim de diner públic" com diu que s'està volent fer veure. En una entrevista a Ser Catalunya, s'ha referit amb aquestes paraules a la suposada malversació en l'adjudicació de contractes quan era directora de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC). "Les persones que han treballat amb mi han treballat amb honestedat i han fet la seva feina ben feta", ha insistit. A més, ha lamentat que hi hagi "presumpció de culpabilitat" en comptes de presumpció d'innocència i ha denunciat que s'han vulnerat els seus drets.

Pel que fa a la gravació en què suposadament la persona a qui s'hauria beneficiat diu que quan Borràs sigui consellera se'n podrà aprofitar més, Borràs ha respost que desconeix el que fa Isaías Herrero en el seu temps privat igual que tampoc ho sap dels altres proveïdors. "El que jo sé és el que he fet jo", ha afegit.

Borràs ha apel·lat l'opinió pública a pensar si "el que està passant és normal" i ha assenyalat que el fiscal que demana al Suprem que l'investigui és Javier Zaragoza, el mateix fiscal que el del judici del procés, i que el jutge que ho ha d'acceptar és Manuel Marchena. A més, ha indicat que no ha rebut cap notificació i que la informació que coneix és a través de periodistes.

tracking