SEGRE

SUCCESSOS CRIM

Presó per al sospitós de la mort de Marta Calvo

Es nega a declarar al jutge i demana perdó per la seua manera d’actuar || La causa està oberta per un delicte d’homicidi

El sospitós de la mort de Marta Calvo ahir a l’arribar al jutjat d’Alzira.

El sospitós de la mort de Marta Calvo ahir a l’arribar al jutjat d’Alzira.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutge va decretar ahir presó provisional, comunicada i sense fiança per al presumpte autor de la mort de la jove Marta Calvo, a la qual es va perdre la pista el passat 7 de novembre en el municipi de La Muela a València. L’home, un colombià de 38 anys, es va entregar dimecres a la Guàrdia Civil i va confessar haver-se desfet del cadàver de la noia esquarterant-la i escampant les restes per diversos contenidors després que aquesta morís, va dir, per una sobredosi causada per un joc sexual amb consum de cocaïna.

El presumpte assassí va passar ahir a disposició judicial i es va acollir al seu dret a no declarar després de demanar perdó per la seua manera d’actuar.

La causa, que porta el jutjat número 2 d’Alzira, està oberta per un delicte d’homicidi, sense perjudici de posterior qualificació, segons va informar el Tribunal de Justícia valencià.

Els investigadors mantenen com a principal hipòtesi que la dona va poder morir de “forma violenta” i consideren que la confessió podria ser una estratègia per intentar que l’acusin de profanació de cadàver i no d’assassinat. Una autòpsia del cos, que no s’ha trobat, podria revelar si la van matar.

tracking